VERRATTOMIA LÄHIVAATTEITA SUOMESTA

Tam Silkin vaatteet kestävät katsetta, käyttöä ja aikaa. Ne valmistetaan tarkoin valituista materiaaleista, käyttäjälleen sopiviksi. Näin olemme tehneet jo sata vuotta. Lisää arkeesi ripaus ylellistä mukavuutta ja kotimaista käytännöllisyyttä.

LUONNOSTAAN PAREMPI

Sadassa vuodessa olemme oppineet sopivan vaatteen salaisuuden. Se mukautuu jokaiseen vartalon ja siinä saa olla ja mennä niin kuin huvittaa. Tam Silkin vaatteet valmistetaan vain parhaista, luonnostaan käyttöönsä tarkoitetuista materiaaleista omalla tehtaallamme, asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

 • "Jos olisin arvannut, miten mukavat naisten bambulegginsit on päällä, olisin tilannut useammat”
  Leena
 • "Merinosilkkipoolo oli juuri sitä mitä luvattiin, miellyttävää materiaalia, riittävän ohut pidettäväksi myös jakun kanssa."
  Anne
 • "Naisten taskukalsarit ovat täydelliset turvahousut! Kesämenoihin ilman käsilaukkua!
  Tarja
 • Paras ostamani t-paita!
  Raija

OLLAAN KAVEREITA!

Tam Silkin löydät Facebookista, Instagramista ja LinkedIn:stä. Me haluamme löytää sinut! Pue päällesi Tam Silkkiä ja julkaise kuva #lähivaate ja @tamsilk.fi kera. Poimimme kuukausittain kuvan, josta annamme omissa kanavissamme julkaisua vastaan palkkioksi 200 € lahjakortin, luvallasi tietenkin.

LÄHIVAATE – Tunne vaatteesi

Lähivaate-aate

Vaatteen matka meiltä sinulle ei koskaan ole pitkä. Vaatteiden suunnittelu ja valmistus tapahtuu omalla tehtaallamme Suomessa. Tam Silkin kotimaisuus tarkoittaa sinulle laatua ja kestävyyttä ja Suomelle lisää työpaikkoja ja hyvinvointia.

Lue lisää

Blogi

Kangaslalan ajatuksia

Tuli hyvä mieli

Tuli hyvä mieli

Nyt on olo kuin niillä ostoskeskuksen sähkömyyjillä, mutta tekee mieli aloittaa:  ”Sellaisella asialla lähdin lähestymään...” …ja jatkaa, että meidän uusista t-paidoista on tullut paljon palautetta...

Lue lisää
Vedin lipat

Vedin lipat

Tänä keväänä ovat jäiset kadut olleet meistä monelle varmaan yhtä temppurataa. Tuntuu, että juuri tänä keväänä niitä liukkaita ansoja on enemmän kuin edellisinä vuosina. Vai onkohan tämä vaan ajatu...

Lue lisää
Kaverit on parasta

Kaverit on parasta

Olen miettinyt tätä meidän elämää ja mitä hommaa tässä tehdään. Olemme pieni yritys täällä pienellä “saarella” nimeltä Suomi, ja valmistamme pitkällä kokemuksella täällä asuville kerrastoja ja muit...

Lue lisää

LUONNOSTAAN UTELIAILLE

Nopeat toimitukset

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin

Asiakaspalvelu

Meillä on nopeudestaan kuuluisa asiakaspalvelu

Kotimainen yritys

Tuotteemme valmistetaan Suomessa, Kangasalla

Monipuoliset maksutavat

Maksa turvallisesti ja joustavasti