Hyvää Reijonpäivää!

Tämä päiväkirjamerkintä on omistettu Reijolle. Markkinointitiimi sähläsi tässä taas vähän ja sen seurauksena muutama tilaus lähti asiakkaalle postiennakolla, vaikka ne oli maksettu tietysti etukäteen. Tässä oli joku bitti poikittain ja ATK ei kuulu tiimin kovimpiin vahvuuksiin, jos niihin kuuluu mikään. Tästä sitten seurasi, että me laitettiin viestiä asiakkaille kun tämä ongelma tuli ilmi ja sanottiin, että ne paketit voi jättää noutamatta ja me laitetaan uudet täältä tehtaalta tulemaan. Mutta sitten oli Reijo. Reijon kohdalla kävi niin, että posti pyyhki takapuolta meidän postiennakoilla ja laittoi kalsarit suoraan Reijolle. Niinpä Reijo sai kahdet kalsarit, yhdet maksetut ja yhdet meidän sähläämät. Mitä tekee Reijo? Muistatteko Granlundin ilmaveivin, koska sekin jää toiseksi. Reijo laittaa meille meiliä, että nyt tuli toiset kalsarit ja voitteko laittaa laskun niin maksan nämäkin ❤️ Reijo, oot kyllä erilainen nuori.

Reijo pitäisi olla oppiaine peruskoulussa. Ehdotamme Reijon nimipäivää (12.3.) yleiseksi liputuspäiväksi. Sana valtiomies pitää vaihtaa reijoksi. Olkoot Reijo meille kaikille esimerkkinä Pasila, Porilaisten marssi! Reijon kunniaksi kaksi viikon biisisuosituksena: Reijo Taipaleen Satumaa ja Eddie Van Halenin muistoksi Van Halenin Running with the Devil.

Ps. Reijo sai pitää ne toiset kalsarit

Ai, niin, tosta biisisuosituksesta tuli vielä mieleen, että ootteko koskaan miettineet, että miksi lapsoset laitetaan koulussa laulamaan jotain suvivirttä tai nälkämaan lauluja. Niin hyviä ja legendaarisia viisuja kuin ovatkin, niin onhan ne nyt kaukana kaikesta millä laulamista pitäis lähteä harjoittamaan. Otetaanpa tähän nyt esimerkkejä eli kaivappa spotify kun sulla sellainen on tai sitten vaikka youtube mistä löytyy kaikki maailman musiikki paitsi sen minkä Lars Ulrich on kieltänyt koska se ei saa muuten neljättäkymmenettäkolmatta kultaista uima-allasta jonka rantoja vartioi ugandalaiset myrkkytiikerit. Elikkäs lähdetään äänen avauksesta. Ääni pitäisi avata esimerkiksi Finntroll -yhtyeen Rösets Kung nimisellä lyyrisellä iloittelulla. Kyllä siinä opettajalla olisi ihokarvat pystyssä kun Kaija-Petteri vetäisi tämän joulujuhlassa. Kävisi hyvänä ruotsinkielen treeninä samalla. No, mutta jotta ei mennä ihan hevimusiikin puolelle yksin, niin haetaan vähän radiosoitosta tuttuja esimerkkejä. Nyt tätä varten sun pitää ostaa se Spotify koska tää löytyy sieltä, mutta markkinointitiimi lupaa et tää on sen 200 euroa vuodessa arvoista. Kuvitteleppa se opettaja siihen pianon ääreen ja sitten sieltä alkaa tulla Sia’n laulamana Bird Set Free (Spotify Sessions). Eiku löytyy näemmä myös yuutuubista. Siinä vois sitten Kille ja Kalle vetää opettajan säestyksellä tätä duettona. Jos sieltä löytyisi edes yksi nuotti joka osuisi niin kyllähän siitä pitäisi antaa paitsi musiikista kymppi niin myös historiasta, käytöksestä, matematiikasta ja kemiasta aina lukioon asti. Koska joka luokassa on aina vähintään yksi musta lammas, paitsi markkinointitiimissä jossa on vain yksi valkoinen lammas, niin sehän tulee iloisesti mustiin pukeutuneena kajaalit silmillä vetämään luokan eteen Cypress Hillin Lowrider kaikki raidat aidolla latino-aksentilla. Tulisi enemmän nykyaikaa siihen musiikin opetukseen ihan samalla tavalla kuin maantiedossakin opetetaan nykyään et maapallo on pyöreä eikä littana levy kilpikonnan selässä. Miten siihen ajatukseen muuten pääty kukaan koskaan 🤔