Saludo - erittäin ok kaffeplörö!

Joskus harvoin käy sillain ihmeellisesti, että tulee sellainen fiilis niinkuin ois onnistunut tekemään jotain oikein. Tällainen hetki pläjähti markkinointitiimille tossa keväällä kun Saludon porukka oli meihin yhteydessä ja ehdotti, että tehtäis yhteistyötä. Tää meidän juttu kun sopii hyvin tuohon heidän juttuunsa niin tässä oli selkeetä synergiaa. Sillai samalla tavalla kun eräs markkinointitiimiläinen joka etsi samanlaista synergiaa sytyttämällä viime viikonloppuna saunanpesää kosteilla puilla ja bensalla. Markolla ei ole enää kulmakarvoja, mutta onneksi on vielä hyvin vihainen vaimo. Mutta siis palataas tähän Saludoon.

Tän yhteistyön virittelyn tuloksena me tehtiin Saludo-kalsareita, jotka laitettiin tänne meidän verkkokauppaan myyntiin. Ne on ihan sikahalpoja, koska ne on Saludon sponssaamia. Kun näitä Saludo-kalsareita sitten alkaa näkymään Tinderin kuvavirrassa ja Hunksien keikoilla, niin ne tietysti kerää siitä näkyvyyttä kuin Amorellan karilleajo. Me taas kerätään tästä uutta yleisöä meidän kalsarit-brändille, mikä on tietysti tarpeen kun ollaan vielä tuntemattomia kuin BB osallistujat. Te siellä työpaikan avokonttorissa voitte nyt nopeasti hipsiä kauppaan ja tilata näitä, koska näitä on tietysti myös rajattu määrä 👉 https://kalsarit.fi/saludo/ Kalsarit on tietysti samaa tavaraa kuin nuo perinteisetkin kalsarit kaikella muulla tavalla paitsi, että näissä on erittäin ok design.

Sitä paitsi, mikäs ois mukavampaa kuin tuntea Saludon pyrkivän nenän kautta näppäimistölle kun luette näitä meidän päiväkirjajuttuja tältä taas tähän. Heippa.