Tinder-Jussi

Markkinointitiimi sai kuulla, että meille on löydetty uusi pomo ihan kuin Johtaja-Juhassa ei olisi riittävästi. Uuden kaverin nimi on Jussi ja pikaisen taustoituksen jälkeen olemme päättäneet jatkossa kutsua häntä Tinder-Jussiksi 😂 Markkinointipiälikkö Tinder-Jussi aloittaa helmikuun vaihteessa, joten meillä on tässä alle viikko aikaa sössiä tämä homma kunnolla. Me mietittiin onko rikollisempaa jättää kertomatta Tinder-Jussille että se joutuu tekemään meidän kanssa töitä kuin se, että pähkinäsekoituksiin laitetaan mukaan rusinoita. Rusinat pähkinöiden joukossa on vähän sama kuin jos ottaa piimää lounaalla ja unohtaa, että otti piimää ja sitten kun sitä juo luullen, että suussa maistuu maitoa, niin se piimä saattaa karata nenän kautta lautaselle 😆

Me muuten tsekattiin vähän tuota myyntistatistiikkaa. Kalsarien myynti on tällä hetkellä ylittänyt viime vuoden tammikuun myynnin noin 7-kertaisesti 😱 Me oltiin vaatimattomina budjetoitu about sama myynti kuin viime vuodelle, joten nyt pitää pistää bonusrahojen budjetti uusiksi, jos Johtaja-Juha maksaisi sellaisia.

Siitä tulikin mieleen, että Johtaja-Juha tuli aamupalaveriin myöhässä. Sillä hajosi viikolla kotoa keskuspölynimuri. Tiedätkö, sellainen laite joka pitää yhtä kovaa ääntä kuin anoppi jos sen sulkee kaappiin. Me markkinointitiimissä haluttiin tietysti olla avuksi joten vinkattiin että siihen kannattaa virittää joku polttomoottori hajonneen moottorin tilalle. JJ insinöörinä otti tietysti neuvosta vaariinsa ja oli purkanut vanhan moottorisahan, josta sitten oli saatu voimaa keskuspölynimuriin 🙈 Johtaja-Juha oli aamupalaverista myöhässä siksi kun uusittu keskuspölynimuri oli vetänyt paitsi katolta lumet niin myös lakanat sängystä 😂 Metelikin oli kuulemma vastannut samaa kuin kumpikin anoppi olisi päättämässä miniälle uusia verhoja.