Marika -tunika tekee paluun

tam silk marika tunika

 ONNEKSI SAA PÄÄTTÄÄ UUDELLEEN

Tällaisen yrityksen vetäminen ja asioista päattäminen on vähän kuin elämä yleensä. Mennään pienellä tiedolla jota tukee arvaus tulevasta ja pari kuunneltua mielipidettä luottoystäviltä. Aloittelin elokuussa Kangasalla ja eteeni tuodun raportin mukaan päätös Neulomon mallistosta oli selvä: niitä on liikaa malleja eikä mikään niistä varastossa olleista näyttänyt olevan mikään erityisen loistava timantti.

Meillä oli siinä kohtaa monta asiaa, johon piti keskittyä, joten neuvoteltiin tiimin kanssa hetki ja tein päätöksen että lopetetaan jotain – se Neulomon mallisto – jotta on aikaa keskittyä siihen, mistä meidät tunnetaan eli kerrastoihin. Tam Silk on aina myynyt eniten kerrastoja ja alusvaatteita. Jos jossain on hyvä, niin sitä kannattaa jatkaa.

Ihan hyvä päätös meidän mielestä. Keskitymme tekemään kerrastoja ihmisille, jotka asuvat ilmastossa, jossa ei pärjää shortseilla läpi vuoden. Tässä maassa ja tässä elämässä on aika monta tilannetta, jossa ylimääräinen kerros villaa tekee elämästä mukavampaa. Ja kun siihen lisätään silkkiä, niin se ei kutita ja olo entistä parempi.

Syksyn aikana sain päähäni tavata asiakkaitamme suoraan. Olen ollut myymälässä myyjänä monena päivänä. Facebookissa voi myös ’tavata’ ja minulla on pari iltaa ollutkin keskustelutuokioita jossa vastaan kysymyksiin ja kommentteihin. Minähän olen sydämeltäni kauppias, viihtyisin parhaiten torikauppiaana juttelemassa asiakkaiden kanssa, ratkomassa ongelmia. Ihmisten tapaaminen on parasta mitä tiedän.

Siinä keskustellessa selvisi että Neulomon lopetuksen yhteydessä on tehty iso virhe, lapsi meni pesuveden mukana. Marika niminen tunika on ollut  rakastettu luottovaate monelle, ja sen lopettaminen sai aikaan pahaa mieltä. 

Mitä sitä miettimään. Aina voi kokeilla uudelleen!

Siksi aloitamme tällä viikolla uudelleen Marikan myynnin. Kokeilemme ovatko Marika-toiveet totta vai sellaista sitku-elämää. Teemme Marikaa uuden pienen erän ja kerromme siitä. Marikaa voi tilata etukäteen tiettyä kokoa ja toimitamme sitä kun erä valmistuu.

Ja sitten numerot puhuvat puolestaan – jatkuuko Marikan tarina vai onko se vaan kaunis muisto jota muistellaan muttei sitten kuitenkaan. Vähän kuten lapsuuden kesät joissa aina paistoi aurinko – mutta ei muisteta kuinka mummo pisti kuuraamaan mattoja laiturilla mäntysuovalla ja paarmat olivat kamalia.

Tämä on parasta minun työssäni: joka päivä oppii kun kuuntelee ja elää vähän polvet koukussa, valmiina liikkumaan siihen suuntaan missä näyttää olevan paras suunta mennä.

Peukut pystyyn Marika testiin. Kohta nähdään miten se menee. Meni niin tai näin, ei huolta, kohta on seuraava testi jo tulilla.

 Terveisiä Kangasalta. Kati

7 kommenttia

Marikat ja Outit ovat olleet muutaman vuoden ehdottomat ykkösvaatteet töissä pienten lasten kanssa päiväkodissa. Joustaa, kestää pesua, tunikoissa värejä ja kokoja. Miellyttäviä päällä ja hyvännäköisiä, kivan tilavat taskut. Mutta vielä tunikoita enemmän kaipaan legginsejä.

Kirsi Tuunanen 03.02.2023

Marikat parasta. !!
Minulla 5 kpl.
Kangas voisi olla puuvillan lisäksi vähän ’’parempaa!’
Kokoni M tai L
Istuu hyvin päällä !

Kirsti Luhtanen- Kohtamäki 11.01.2023

Marika- tunika on ehdoton klassikko jonka on jäätävä mallistoon! Viskoosista ja merinovillasta tehdyt Marikat olisivat ihania. Neulomon malliston lopetus oli sydäntäsärkevää joten pitäkää edes Marika mallistossa!

Essi 20.12.2022

Marika, ihan paras🥰Minulla on kaksi mustaa S -kokoista, muuten olen koloa M-L. Suren kovasi, jos Neulomon tuotteet lopetetaan. Neulomon montaa erilaista yläosaa + Outit on nytkin jokapäiväisessä käytössä. Laatu on superhyvä ja vaatteet ovat päällä tosi mukavia.
Varovaisesti arvelen teidän toimarin olevan väärässä, jos ajattelee, ettei Neulomon tuotteita enää tarvita. Pahoittelen mielipidettäni, mutta haluan kertoa sen.

Tiina 02.12.2022

Voisiko Marikaa tehdä myös merinosilkistä? Se olisi ihana!
Anu

Anu 30.11.2022

Hei,

onko näitä Marika tunikoja vielä tilattavissa ? Haluaisin tilata ASAP, kiitos.

Yst.terv.Katja Mikkola

Katja Mikkola 21.11.2022

Toivon että teette vielä tunikoita isoissa koossa myös.Olen ollut onnellinen,kun vaatteet mitä olen ostanut teiltä mahtuu ja ovat hyvät päällä.Ihania tuotteita.Joulun odotusta ja kaikkea hyvää tulevaan vuoteen. Kiitoksin Lea.

Lea keijonen 19.11.2022

Jätä kommentti