tamsilk by Paola Suhonen

Tam-Silk by Paola Suhonen -mallisto julkaistaan 9.5. klo 10

”Tam-Silk by Paola Suhonen” on Suomen kansainvälisesti menestyneimmän muotisuunnittelijan Tam-Silkille yksinoikeudella suunnittelema kesäinen pienmallisto. Yhtä kokoa valmistetaan vaatteesta riippuen vain 10–30 kappaletta.

Mallisto sisältää tunikoita, T-paitoja, kietaisuneuleita, toppeja ja frillarimekkoja, jotka sopivat vaikkapa ylioppilasjuhliin, mutta yhtä hyvin rentoon kesäpäivään.

– Päämateriaali merinovillasilkki on järjettömän mukava iholla. Se on myös arvokas materiaali. Toivomme, että vaatteiden laatu näkyy niiden arvostuksena – huolenpitona, pitkänä käyttöikänä ja vaihtoarvona tulevaisuudessa, Paola Suhonen sanoo.

Tarina

Malliston suunnittelu on lähtenyt inspiraatiosta suomalaiseen kesään.

Printtikuosi on tehty ”kukkamerenä” Paolan omista kukkakuvista. Niissä yhdistyy vesivärimäisyys ja akvarellimäisyys, joka on tyypillistä Paolaa. Paolan  kädenjälki on tunnistettava.  Hän ”maalaa” tietokoneella printit, jolloin niihin tulee ilmavuutta. Kuosissa on lähdetty hakemaan isoa ja näyttävää, eri muodoissa ja eri skaalauksella. Tietynlainen rosoisuus tasapainottaa muutoin herkkää kukkakuosia.

Mallistossa on mukana kolme yksiväristä neulosta. Sininen baby blue väri kuvastaa suomalaisuutta, kesäistä taivasta ja vettä, suomalaista sielunmaisemaa. Rinnallaan pehmeä persikan sävy blossom peach. Kesäisyys heleys ja helteisyys, päättymättömät kesäyöt, auringon kajo. Sävy on lämmin ja trendikäs.

Malliston kruunaa aina klassinen musta pure black, joka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Materiaalit

Mallisto rakentuu miellyttävien materiaalien ympärille. Tam-Silkin omalla tehtaalla neulomaan merinovillasilkkiin, sekä puuvilla-modaali-elastaani neuloksiin. 

Merinovillasilkki on hienostunut materiaali, joka on pehmeä ihoa vasten ja lämmittää juuri sopivasti kesän viileissä illoissa.

Puuvilla-modaali-elastaani sopii hyvin arkeen että juhlaan. Lempeän tuntuinen ja joustava materiaali kestää hyvin käyttöä, eikä vaadi liikaa käyttäjältään. Pese ja pidä!

Tutustu mallistoon!