Suomessa rakkaudella valmistettuja vaatteita.

Me Tam Silkillä tiedämme, että vaatteet voidaan valmistaa korkealaatuisiksi vastuullisista luonnonmateriaaleista. Taidolla tehty kotimainen vaate kestää käyttöä ja elämää. Olemme vastuullinen, kotimainen työllistäjä, joka valmistaa tuotteensa alusta loppuun lähellä asiakastaan.

Uskomme, että vaatteiden tulee olla laadukkaita sekä Suomessa valmistettuja, ja ennen kaikkea ihanan tuntuisia päällä. Haluamme tehdä suomalaisia alusvaatteita, jotka sopivat kotimaisiin oloihin ja jokaiseen tilanteeseen vuodesta toiseen. Valikoimastamme löydät ihanista luonnonmateriaaleista, kuten merinovillasilkistä, bambusta sekä puuvillasta valmistettuja aluspukeutumisen tuotteita naisille, miehille ja lapsille. Vannomme kotimaisen vaatevalmistuksen nimeen ja haluamme luoda kotimaisia työpaikkoja paikallisille ihmisille. Olemme myös ensimmäinen tekstiilialan yritys, jolle Suomessa on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys-merkin käyttöoikeus.

Suomalainen vaatemerkki

Olemme ylpeitä juuristamme kotimaisena vaatemerkkinä. Kotimainen valmistus sekä kotimaiset työpaikat ovat kantavia arvojamme ekologisen ja eettisen valmistuksen kanssa.

Tam-Silk on kotimainen vaatemerkki

Suomalaisia vaatteita jo lähes 100 vuoden ajan

Muistatko rakastetut luomupuuvillaiset laamapaidat vuosien takaa? Tam Silk Oy:lla on vahvat juuret suomalaisen vaatevalmistuksen historiassa. Aikaisemmin Tampereen Silkkikutomona tunnettu kotimainen vaatemerkki Tam Silk on perustettu jo vuonna 1925. Olemme olleet mukana suomalaisten arjessa lähes sata vuotta. Vaatteemme valmistetaan aina asiakkaiden tarpeiden ja tottumusten mukaisesti.

Valmistamme kaikki tuotteemme paikallisesti Kangasalan tehtaallamme ja voimme ylpeydellä sanoa olevamme 100 % kotimainen vaatemerkki.

Ekologinen vaatemerkki

Haluamme kantaa yhteiskunnallisen vastuumme Suomessa valmistettujen  vaatteiden valmistusprosessista. Mitä Suomessa tehdyt vaatteet meillä tarkoittaa?

  • Ekologisia materiaaleja ja valvottua tuotantoprosessia.
  • Leikkuujätteen määrän minimointia ja materiaalien kierrättämistä ympäristökuormituksen pienentämiseksi.
  • Hoidamme ympäristövastuumme pakkausmateriaalien osalta: olemme tehneet sopimuksen Suomen Pakkauskierrätys Rinki Oy:n kanssa.

Kotimaisiin vaatteisiimme pukeutuessa voit olla varma, että vaate on ekologinen ja suomalainen valinta. Lisää tietoa vastuullisuudestamme sekä valmistusprosessista löydät täältä.

Kiitos, kun tuet suomalaisia vaatemerkkejä!