Tam-Silk - kotimaisia vaatteita.

Suomessa rakkaudella valmistettuja vaatteita.

Me Tam-Silkillä tiedämme, että vaatteet voidaan valmistaa korkealaatuisiksi vastuullisista luonnonmateriaaleista, jotka kestävät käyttöä ja elämää. Olemme vastuullinen, kotimainen työllistäjä, joka valmistaa tuotteensa alusta loppuun lähellä asiakastaan.

Uskomme, että vaatteiden tulee olla laadukkaita sekä Suomessa valmistettuja, ja ennen kaikkea ihanan tuntuisia päällä. Haluamme tehdä suomalaisia vaatteita, jotka sopivat kotimaisiin oloihin ja jokaiseen tilanteeseen vuodesta toiseen. Emme seuraa muodin oikkuja, vaan olemme luomassa vastuullista ja ajatonta vaatevalmistuksen tulevaisuutta. Valikoimastamme löydät ihanista luonnonmateriaaleista, kuten villasilkistä, bambusta sekä puuvillasta valmistettuja aluspukeutumisen tuotteita miehille, naisille ja lapsille. Vannomme kotimaisen vaatevalmistuksen nimeen ja haluamme luoda kotimaisia työpaikkoja paikallisille ihmisille. Olemme myös ensimmäinen tekstiilialan yritys, jolle Suomessa on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys-merkin käyttöoikeus.

 

Suomalainen vaatemerkki

Olemme ylpeitä juuristamme suomalaisena vaatemerkkinä. Kotimainen valmistus sekä kotimaiset työpaikat ovat kantavia arvojamme ekologisen ja eettisen valmistuksen kanssa. Jokainen tuotteemme on valmistettu rakkaudella ja hymyssä suin. 

 

Suomessa valmistettuja vaatteita lähes 100 vuoden ajan

Muistatko rakastetut luomupuuvillaiset laamapaidat vuosien takaa? Tam-Silk Oy:lla on vahvat juuret suomalaisen vaatevalmistuksen historiassa. Aikaisemmin Tampereen Silkkikutomona tunnettu kotimainen vaatemerkki Tam-Silk on perustettu jo vuonna 1925. Olemme olleet mukana suomalaisten arjessa lähes sata vuotta. Valmistamme kaikki tuotteemme paikallisesti Kangasalan tehtaallamme ja voimme ylpeydellä sanoa olevamme 100 % suomalainen vaatemerkki. Vaatteemme valmistetaan aina asiakkaiden tarpeiden ja tottumusten mukaisesti. 

 

Ekologinen vaatemerkki

Haluamme kantaa yhteiskunnallisen vastuumme Suomessa valmistettujen  vaatteiden valmistusprosessista. Käytämme ekologisia materiaaleja ja tuotantoprosessimme on valvottu. Minimoimme leikkuujätteen määrän ja kierrätämme eri materiaaleja ympäristökuormituksen pienentämiseksi. Olemme myös hyvittäneet kaikista verkkokauppatilauksien kuljetuksista hiilidioksidipäästöt jo vuodesta 2019 alkaen. Hoidamme myös ympäristövastuumme pakkausmateriaalien osalta: olemme tehneet sopimuksen Suomen Pakkauskierrätys Rinki Oy:n kanssa. Kotimaisiin vaatteisiimme pukeutuessa voit olla varma, että vaate on ekologinen ja suomalainen valinta. Lisää tietoa vastuullisuudestamme sekä valmistusprosessista löydät täältä

Kiitos, kun tuet suomalaista vaateteollisuutta.