Bambuviskoosi on selluloosamuuntokuitu ja sitä valmistetaan viskoosin kehruumenetelmällä, mutta raaka-aineena käytetään nopeasti uusiutuvaa, kasvatettua bambua. Kasvaakseen luonnossa bambu ei tarvitse hyönteismyrkkyjä, lannoitteita tai torjunta-aineita. Verrattuna puuvillan kasvatukseen bambu ei myöskään tarvitse kovinkaan paljoa vettä. 

Bambu materiaalina

Bambuviskoosi on materiaalina kestävä, stabiili ja luja. Se on erittäin imukykyinen ja hengittävä. Antistaattisuutensa ja pehmeytensä vuoksi se on miellyttävä käytössä. Bambuviskoosi sopii herkkäihoisille käyttäjille ja materiaali on allergisoimaton sekä biologisesti hajoava.

Kuidut sopeutuvat kehon lämpötilaan ja kuidulla on hyvät kosteuden imukykyominaisuudet, jotka pitävät ihon viileänä ja kuivana kuumina päivinä. Hengittävyytensä ja mukavuutensa ansiosta bambuviskoosi sopii erinomaisesti urheilu- ja alusvaatetukseen.

Valmistamme bambuviskoosista naisille, miehille ja lapsille päällisvaatteita, alusvaatteita ja yöasuja. Erityisen suosittuja ovat esimerkiksi bambusta valmistetut bokserit ja bambucaprit.

Toistaiseksi emme pysty neulomaan bambuneulosta itse, joten tämän materiaalin ostamme muualta. Materiaalin alkuperä on Kiinassa. Bambuneuloksessa on mukana elastaania, joka parantaa tuotteen mittapysyvyyttä ja lisää joustavuutta.

Naisten bambutoppi

Bambuvaatteen hoito-ohjeet: 

  • Konepesu 40c nurinpäin käännettynä, saman sävyisten vaatteiden kanssa.
  • Pesun jälkeen muotoile vaate kosteana ja suorista saumat. 
  • Valkaisu kielletty.
  • Älä käytä kuivausrumpua.
  • Silitä vaate korkeintaan 150 asteessa. Silittäminen on helpointa kankaan ollessa vielä hieman kostea.