Bambu on viskoosipohjainen muuntokuitu. Se on ominaisuuksiltaan pehmeä ja hengittävä materiaali, ja sillä on hyvä imukyky. Näiden ominaisuuksien ansiosta bambu sopii loistavasti esimerkiksi alusvaatteeksi, yöpaidaksi tai kerrastoksi urheilun ajaksi. Erityisen suosittuja ovat esimerkiksi bambusta valmistetut bokserit.

Bambusta valmistetaan myös ihania pitkiksiä ja aluspaitoja, jotka ovat niin aikuisten kuin lastenkin mieleen! Kestävyytensä ansiosta bambu on kestävä valinta arkeen. 

Bambu materiaalina

Bambusta valmistetut vaatteet ovat todella vahvoja ja kestäviä, mutta niin kevyitä, että ne ovat päällä pehmeitä ja mukavia. Kuidut sopeutuvat kehon lämpötilaan ja kuidulla on hyvät kosteuden imukykyominaisuudet, jotka pitävät ihon viileänä ja kuivana kuumina päivinä ja myös urheillessa.

 

Naisten bambutoppi

Bambutoppi toimii loistavasti esimerkiksi aluspaitana.

Kylminä päivinä bambu tasaa ihon lämpötilaa, säilyttäen mukavan lämpimän tunteen. Bambukuitu on ympäristöystävällinen, se ei ryppyynny ja on äärimmäisen mukava käyttää. Bambu toimii myös hajuherkille, sillä se on materiaalina hajuton.

Emme toistaiseksi pysty neulomaan bambuneulosta itse, joten tämän materiaalin ostamme muualta. Materiaalin alkuperä on Kiinassa. Bambuneuloksessa on mukana elastaania, joka parantaa tuotteen mittapysyvyyttä ja lisää joustavuutta.

Bambuisen vaatteen huolto-ohjeet: 

  • Konepesu 40 °C hellävaraisella ohjelmalla nurinpäin käännettynä, saman sävyisten vaatteiden kanssa. Suositellaan pesupussin käyttöä.
  • Pese värilliset tuotteet pesuaineella, joka ei sisällä valkaisuaineita.
  • Oio ja kuosittele vaate oikeisiin mittoihinsa kosteana.
  • Älä käytä kuivausrumpua.
  • Huuhteluaineen käyttö ei suotavaa, mutta pyykkietikkaa voi huoletta käyttää.