Modaali

Modaali on selluloosamuuntokuitu, jonka raaka-aineena käytetty selluloosa saadaan yleensä puista. Modaalia valmistetaan erilaisilla menetelmillä, mutta viskoosimenetelmä on näistä yleisin. Modaali tunnetaan pehmeästä ja sileästä tekstuurista, joka tekee siitä miellyttävän käytössä.

Modaali materiaalina

Modaalia käytetään monenlaisissa vaatteissa, kuten paidoissa, mekoissa, hameissa ja housuissa. Sen pehmeä ja hengittävä materiaali tekee siitä erinomaisen valinnan lämpimille säille tai ihoa vasten käytettäviin vaatteisiin. Modaalia voidaan myös sekoittaa muihin kuituihin, kuten puuvillaan tai elastaaniin, saadakseen haluttuja ominaisuuksia, kuten lisää joustavuutta tai kestävyyttä.

Modaalin ominaisuudet ovat hyvin samanlaiset kuin viskoosilla. Modaalikuidut eivät kutistu tai menetä muotoaan märkänä kuten viskoosi. Modaali on konepestävä kuitu. Säilyttää värinsä hyvin pesuista huolimatta, mikä tarkoittaa, että vaatteet näyttävät pidempään hyviltä.


Modaalivaatteen hoito-ohjeet: 

Suosittelemme pesemään tummat ja vaaleat värit erikseen. Vaaleat kankaat ovat herkkiä tummille väriaineille ja voivat imeä väriä itseensä ja näyttävät haalistuneilta. 

  • Konepesu 40c nurinpäin käännettynä, saman sävyisten vaatteiden kanssa.
  • Pesun jälkeen muotoile vaate kosteana ja suorista saumat. 
  • Valkaisu kielletty.
  • Älä käytä kuivausrumpua.

Kysy meiltä

Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme tämän lomakkeen kautta.