Toimitus ja palautus

Toimitusaika

Teemme parhaamme, jotta tilauksesi on luonasi mahdollisimman pian! Käsittelemme ja lähetämme tilaukset 1-3 arkipäivän kuluessa niiden saapumisesta. Toimitusaika käsittelyajan lisäksi Suomeen on toimitustavasta riippuen 2-3 arkipäivää. Kiireellisinä aikoina kuten kampanjan aikana ja pyhäpäivinä toimitusajat saattavat hieman venyä. Tilaukset lähetetään arkisin maanantaista perjantaihin, viikonloppuisin emme käsittele tilauksia.

Toimitustavat ja -kulut

Kaikkiin 18.-20.6.2024 tehtyihin tilauksiin suklaalevy lahjaksi!

Toimitamme tilaukset Postin ja Matkahuollon kautta. Toimitusvaihtoehtoina Posti (alkaen 4,90 €) ja Matkahuolto (alkaen 4,90 €) sekä Kotiinkuljetus 9,90 €. Valitut ulkomaantoimitukset 17 €. Yli 100 euron verkkokauppatilauksiin ilmaiset toimitusmaksut valitsemaasi toimipisteeseen (ei koske kotiinkuljetuksia). 

Toimitustavat ja -kulut

Yli 100 euron verkkokauppatilauksiin ilmaiset toimitusmaksut toimipisteeseen (ei koske kotiinkuljetuksia).

Toimitustavat:

  • Postipaketti (toimipisteet ja automaatit) 4,90€
  • Matkahuolto (toimipisteet ja automaatit) 4,90€
  • Posti Kotipaketti kotiinkuljetuksella 9,90€
  • Matkahuolto Kotijakelu kotiin kuljetuksella 9,90€
  • Nouto Kangasalan tehtaanmyymälästä aukioloaikojen (ma-pe klo 10-17, la klo 9-15) puitteissa.

Paketteja säilytetään automaateissa ja toimipisteissä 7 vrk. Varmistathan, että pääset noutamaan paketin ajoissa. Noutamatta jätetyistä paketeista veloitamme käsittelykulun 15,00€.

Yleisesti toimituksesta

Tilauksesi laitetaan heti käsittelyyn sen tultua, jotta voimme taata mahdollisimman nopean toimituksen. Tästä johtuen emme valitettavasti voi lisätä tai vaihtaa tuotteita tilaukselle, tai yhdistää useampaa tilausta jälkikäteen. Suosittelemme tekemään aina uuden tilauksen, jos haluat lisää tuotteita.

Tilausten toimituksesta vastaavat Posti ja Matkahuolto. Tam Silkin päässä emme voi vaikuttaa siihen, muuttuuko tilauksen noutopaikka alkuperäisestä.

Maksutavat

Tuotteet ja postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Maksutavat:

Verkkopankkimaksu (Paytrail): Nordea, OP, DanskeBank, S-Pankki, POP Pankki, Säästöpankki, Ålansbanken, Handelsbanken, Aktia
Mobiilimaksu (Paytrail): MobilePay, Siirto
Pankki-ja luottokorttimaksut (Paytrail): Visa, Mastercard, American Express
Lasku-ja osamaksu (Paytrail): OP Lasku, Walley
Lahjakortti: Maksun voi suorittaa Tam Silkin sähköisellä lahjakortilla. Syötä lahjakortin mukana tullut koodi verkkokaupan kassalla. Lahjakortin voi käyttää myös osissa.

Palautusohjeet

Voit palauttaa meille tuotteet 14 vuorokauden sisällä paketin vastaanottamisesta. Täältä voit lukea lisää palautuksesta.

Postiosoitteemme on
Tam Silk Oy
Lentolankuja 7
36220 Kangasala

Tehtaanmyymälämme aukioloajat:
Ma-pe klo 10-17
La klo 9-15
Su suljettu
Tehtaanmyymälän löydät Kangasalan Lidlin takaa.

Kysy meiltä

Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme tämän lomakkeen kautta.