Puuvilla on yksi yleisimmistä kuiduista, joita maailmalla käytetään. Puuvilla on luonnollinen kuitu, joka on mukava ja hengittävä materiaali iholla. Kesäisin suuressa suosiossa ovatkin erilaiset puuvillapaidat- sekä mekot juurikin kuidun hengittävyyden ansiosta. Puuvillaiset alushousut ovat myös ihanat päällä niin kesällä kuin talvella. Puuvillaiset vaatteet sopivat myös hyvin alusvaatteiksi, kuten jo rakastettu 100 % puuvillainen laamapaita on osoittanut. 

Puuvilla

Tältä näyttää puuvilla.  

Puuvilla materiaalina

Puuvilla on luonnollisesti hypoallergeenista, eli se aiheuttaa tutkitusti vähemmän allergisia reaktioita. Puuvilla on materiaalina vahvaa ja se kestää pesua hyvin. 

Puuvillaa saadaan puuvillakasvin siemenkarvoista. Puuvillasta valmistetut tuotteet ovat kestäviä, imevät hyvin kosteutta, eivät sähköisty ja tuntuvat miellyttävältä ihoa vasten. Käytämme tuotteissamme eurooppalaisilla kehräämöillä kehrättyä puuvilla-lankaa.

Puuvilla on hengittävä, kestävä ja iholle miellyttävä. Käytämme 100% luomupuuvillaa rakastetuissa laamapaidoissamme, jotka neulomme itse. Tiesitkö, että puuvilla on myös kierrätettävä kuitu, jos materiaali on 100% puuvillaa? Tästä syystä puuvillasta tehdyt vaatteemme ovat ekologisia ja täysin kierrätettäviä. Hyvin hoidettuna kotimainen puuvillavaate kestää jopa vuosia. 

Puuvillapikkuhousut
Ihanat puuvillasta valmistetut naisten pikkuhousut tuntuvat miellyttävältä iholla.
 

Puuvillaisen vaatteen huolto-ohjeet: 

  • Hoito: Konepesu 40C.
  • Puuvillaa voi silittää silitysraudalla.