Puuvilla

Puuvilla on yksi yleisimmistä kuiduista, joita maailmalla käytetään. Sitä saadaan puuvillakasvin siemenkarvoista. Puuvilla on luonnollinen kuitu, joka on mukava ja hengittävä materiaali iholla. Kesäisin suuressa suosiossa ovatkin erilaiset puuvillapaidat juurikin kuidun hengittävyyden ansiosta. Puuvillaiset alushousut ovat myös ihanat päällä niin kesällä kuin talvella.

Puuvilla

Neulomme itse Kangasalan tehtaallamme käyttämämme 100% puuvillan. Laadukas, Kangasalla langasta asti valmistettu puuvilla on pehmeä ja kestävä materiaali.

Käytämme tuotteissamme eurooppalaisilla kehräämöillä kehrättyä puuvilla-lankaa. Tiesitkö, että puuvilla on myös kierrätettävä kuitu, jos materiaali on 100% puuvillaa? Tästä syystä puuvillasta tehdyt vaatteemme ovat ekologisia ja täysin kierrätettäviä.

Puuvillaiset vaatteet sopivat myös hyvin alusvaatteiksi, kuten jo rakastettu 100 % puuvillainen laamapaita on osoittanut. 

Puuvilla materiaalina

Puuvilla on luonnollisesti hypoallergeenista, eli se aiheuttaa tutkitusti vähemmän allergisia reaktioita. Kestävä, hengittävä ja pehmeä puuvilla on miellyttävän tuntuinen iholla. Puuvilla on materiaalina erittäin vahvaa ja se kestää pesua hyvin. Se ei sähköisty, imee itseensä hyvin kosteutta, mutta kastuessaan tuntuu märältä iholla. 

Hyvin hoidettuna kotimainen puuvillavaate kestää jopa vuosia.  

Puuvillavaatteen hoito-ohjeet: 

  • Huomioithan, että puuvillainen vaate saattaa kutistua 5% ensimmäisessä pesussa.
  • Konepesu 60c nurinpäin käännettynä, saman sävyisten vaatteiden kanssa.
  • Valkaisu kielletty.
  • Älä käytä rumpukuivausta.
  • Pesun jälkeen muotoile vaate kosteana ja suorista saumat. 
  • Silitä vaate korkeintaan 200 asteessa.

Kysy meiltä

Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme tämän lomakkeen kautta.