Jälleenmyynnin toimitusehdot

Tavoitteenamme on palvella kaikkia asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja edesauttaa jälleenmyyjiemme kaupankäyntiä ja myyntiä. Jälleenmyyjien tasapuolisen kohtelun ja menestyksen takaamiseksi olemme laatineet seuraavat ehdot, jotka jälleenmyyjä hyväksyy tilatessaan tuotteita Tam Silk Oy:ltä.

Jälleenmyyjäksi katsotaan Y-tunnuksen omaava taho, joka myy kuluttajille Tam Silk Oy:n tuotemerkkejä omasta varastostaan. Jälleenmyyjäksi ei katsota tahoa joka esimerkiksi välittää Tam Silk Oy:n yksittäisiä tuotteita kuluttajille, myy tuotteita muille jälleenmyyjille (tukkumyynti).

Jälleenmyyjä vastaa riittävän tuotevaraston ylläpitämisestä sekä tuotteiden toimituksista loppuasiakkaille. Jälleenmyyjällä on oikeus tilata myös pienempiä eriä varaston tuotepuutteiden täydentämiseksi.

Jälleenmyyjä antaa suostumuksensa Tam Silk Oy:n jälleenmyyjille suunnattavan uutiskirjeen lähettämiseen.

Hinnoittelu

Tam Silk Oy:n verkkokaupan kuluttajille tarjotut hinnat ovat suositushintoja. Jälleenmyyjää suositellaan myymään Tam Silk Oy:n tuotteita parhaalla mahdollisella hinnalla oman liiketoimintansa menestymisen varmistamiseksi. Tam Silk Oy pidättää oikeuden peruuttaa jälleenmyyntioikeus, jos Tam Silk Oy katsoo jälleenmyyjän toiminnan merkittävästi heikentävän muiden jälleenmyyjien markkina-asemaa tai Tam Silk Oy:n imagoa.

Alennus-kampanjat

Tam Silk Oy tarjoaa kuluttaja-asiakkailleen alennus-kampanjoita satunnaisesti. Kuluttajakampanjoiden alennukset eivät koske jälleenmyyjiä. 

Tam Silk Oy voi tarjota jälleenmyyntiasiakkailleen omia alennus-kampanjoita. Näiden kampanjoiden ehdot annetaan erikseen kampanjan yhteydessä.

Maksaminen ja toimitus

Jälleenmyyjien verkkokauppatilaukset maksetaan ostoksen yhteydessä ja niihin lisätään voimassa oleva postimaksu. Tam Silk Oy ei tarjoa laskutuspalvelua jälleenmyyntiasiakkailleen vaan tilaukset tulee maksaa tilauksen yhteydessä.

Logo ja kuvamateriaali

Jälleenmyyjällä on oikeus käyttää Tam Silk Oy:n logoa ja kuvamateriaalia omassa markkinoinnissaan, joka koskee Tam Silk Oy:n tuotteita ja palveluita. Logon muokkaaminen on kiellettyä, poislukien kuvasuhteen säilyttävä kokomuutos.

Markkinointiyhteistyö

Tam Silk Oy tekee markkinointiyhteistyötä jälleenmyyjiensä myynnin edistämiseksi. Käytössä ovat mm. Tam Silk Oy:n sosiaalisen median kanavat, uutiskirje sekä verkkosivut.

Ehtojen rikkominen, jälleenmyyntioikeuden menettäminen ja tilauksen peruutus

Tam Silk Oy pidättää oikeuden keskeyttää  jälleenmyyntioikeus ilman erillistä varoitusta. Jälleenmyyntioikeuden menettäminen voi olla seurausta näiden ehtojen vastaisesta toiminnasta tai Tam Silk Oy:n imagoa vahingoittavasta toiminnasta näihin rajoittumatta.

Tam Silk Oy pidättää oikeuden peruttaa tukkutilaus, jolloin tilauksen summa palautetaan asiakkaalle täysimääräisenä. Tilaus voidaan peruuttaa teknisen tai tuotannollisen ongelman tai virheen takia tai hinnoitteluvirheen takia sekä force majeure syystä.

 

Kysy meiltä

Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme tämän lomakkeen kautta.