Ei ole taskukalsareiden voittanutta

Ei ole taskukalsareiden voittanutta

Taskukalsarit ovat ihmeellinen tuote, joka taipuu moneen. En muista olenko kertonut sen syntytarinaa.

Koko juttuhan lähti vitsistä. Minun pomoni soitti ja sanoi: ”Kaikkihan sen tietää, että miehet haluavat olla kalsareissa kotonaan.” Minulla meni pää jumiin tästä tiedonjyvästä, koska meillä asuu mies, jolla ei tällaista tapaa ole. Mitä ihmettä! Juttu jatkui: “…ja kun kotona on kaikenlaista tehtävää ja puhelin on kädessä, niin se jää välillä pesukoneen viereen ja välillä kirjahyllyn reunalle. Vaimo joutuu koko ajan soittamaan siihen puhelimeen, jotta sen taas löytää. Tehdään kalsarit, joissa on taskut!”

Minun on myönnettävä, että nauroin ääneen. Taisin sanoakin, että höpö höpö. Aihe jäi kuitenkin kaihertamaan ja minua muistutettiin pari(kymmentä) kertaa. Ja ennen pitkää ensiversiot syntyivät. Niitä testattiin ja kehitettiin. 

Loppu on historiaa. 

Miesten taskukalsarit lanseerattiin lokakuun lopulla, isänpäiväksi 2023. Vitsistä alkanut ajatus osoitti voimansa heti. Niitä ostettiin lahjaksi sekä marraskuun toiselle sunnuntaille että jouluksi ihan niin paljon kuin ehdimme tehdä. Menestys. 

Aloin saada myös palautetta naisilta, että missäs on meidän versiomme! Niinpä tämän vuoden tammikuussa toimme myyntiin naisten taskukalsarit tai kuten sisäisesti sanomme, taskarit. 

Ensin oli musta malli, joissa oli Kalsarit-kuminauha, kuten miesten vastaava. Sitten niitä pyydettiin ilman sitä kuminauhan tekstiä, kokomustina. Sitten niitä pyydettiin kokovalkoisena. Ja koko ajan myytiin se, mitä ehdimme tehdä. 

Äitienpäivän aikoihin materiaalimme loppui kokonaan. Olimme kiireellä jo maaliskuussa tilanneet lisää sitä paksua bambua, josta taskarit tehdään, mutta emme ehtineet sitä saada ajoissa. Olemme aiheuttaneet pettymyksiä viime kuukauden, koska suosituimmat koot ovat olleet loppu. Pyydän anteeksi. 

Nyt on uusi (iso!) erä bambua kaartanut rekassa pihaan ja ompelimossa huhkitaan. Taskukalsareiden paluu on tapahtunut! 

En helposti myönnä olevani väärässä, mutta nyt se on tehtävä näin “julkisesti”. Olin todella, todella väärässä, kun naurahdin idealle. 

Taskukalsarit ovat olleet monelle apu liikkuvan elämän vauhdissa golfista tennikseen ja padeliin. Shortsien alla pidettynä taskukalsareissa kulkee puhelin mukana myös lenkillä. Kuntosalilla taskussa pysyy lokeron avain tallessa. 

Jos on päällä mekko, jossa ei ole taskuja, ovat taskukalsarit hyvä puhelimen pitopaikka. Kyllä, olen itsekin nostellut helmojani Pasilan asemalla! Ja jos haluaa lähteä tanssimaan tai festareille ilman että on laukkua kaulassa heilumassa, niin taskukalsarit ovat ystäväsi. Diabeetikot ovat löytäneet pumpulleen hyvän paikan. Niin monta tapaa käyttää tätä ideaa. 

Mitä käyttötarkoituksia sinä olet löytänyt tällä uudelle ystävällemme? Laita vinkkejä tulemaan, niin jaan niitä anonyyminä edelleen. Eihän tieto jakamalla kulu. 

Ja sitten vielä kerron ennakkotietona tässä: Syksyn alkuun on tulossa sama malli, mutta pitkillä lahkeilla. Tämä tulee nyt vuorostaan ensin naisille. Mutta eiköhän ne miestenkin versiot sieltä jossain vaiheessa tule – jos vanhat merkit menestyksestä pitävät paikkansa.


Taskariterveisin,
Kati

Lue seuraavaksi

Valintoja
Ajan kulumisesta

Jätä kommentti

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.