Kaverit on parasta

Kaverit on parasta

Olen miettinyt tätä meidän elämää ja mitä hommaa tässä tehdään. Olemme pieni yritys täällä pienellä “saarella” nimeltä Suomi, ja valmistamme pitkällä kokemuksella täällä asuville kerrastoja ja muita lähivaatteita.

Meidän kanssamme huomiostasi kilpailee moni asia kissavideoista kiinalaisiin verkkokauppoihin. Kaikilla on sanottavaa, ovat jossain hyviä ja jotain sinulle myyvät. 

Joskus tuntuu, että meidän pieni äänemme ei voi edes kuulua sinun korviisi tässä hälyssä. Mutta periksi ei anneta. 

Ja siitä se idea lähti. 

Meillä suomessa on monia hienoja, ammattitaitoisia yrityksiä, jotka tekevät tinkimättömällä ammattitaidolla meikäläisiin muotoihin sopivia vaatteita ja muita tavaroita. Ensimmäisenä mieleeni nousi Very Nicen farkut, koska niitä vedän jalkaani joka aamu. Farkut ovat vähän kuten hyvät kalsarit tai t-paita: kun ne ovat istuvat ja sopivat, niin koko päivä sujuu kuin raiteilla etenisi. Toisaalta, jos farkut kinnaavat, niin ei hyvä ole kenelläkään. Huomio kiinnittyy väärään asiaan, koko ajan ajatus harhautuu, eikä saa asioita hoidetuksi.

En olen tunnettu siitä, että jäisin pitkään pohtimaan, kun saan idean päähäni. Siispä soitin Very Nicen toimitusjohtaja-kollegalle Anulle ja esitin asiani: "Ollaanko kavereita?" Anu sai ajatuksesta kiinni ensimmäisestä lauseesta. Sovimme siinä heti, että näin tehdään.

Mitä tämä tarkoittaa? No sitä, kun jatkossa näet sellaisia uusia kuvia meidän markkinoinnissa, joissa  näkyy naisten farkut, ne ovat Very Nicen farkut. Ehkä huomaat – ehkä et – mutta voi olla että mallillakin on hieman leveämpi hymy, kun päällä on loistavasti istuvat, lähialueella valmistetut, kotimaassa suunnitellut farkut. Very Nicen suunnittelijat osaavat suunnittelun kaikenlaisille takapuolille, ja kokoja riittää yhtä laajasti kuin meillä! Näitä farkkuja ei tarvitse joka kuukausi, eikä joka vuosikaan, ostaa uusia, koska mallit ovat ajattomia, materiaali ja työ laadukasta. 

Ei tässä maailmassa ole varaa kyräilyyn. Jos tämän myötä löydät vastuullisen kotimaisen farkkumerkin vaatekaappiisi, niin sehän on vaan hyvä. 

Aiheesta on monta sanontaa: Tieto ei jakamalla kulu. Kaverin kanssa on aina hauskempaa kuin yksin. Yhdessä olemme enemmän. Ota kaveria kädestä kiinni. Kivojen kanssa on kiva olla. Ja kaikki sopivat nyt tähän ajatukseen. 

Että sellainen idea tällä kertaa.

 

Kivaa kevätpäivää!
Terveisin Kati

Lue seuraavaksi

Kotimaisuudesta
Vedin lipat

Jätä kommentti

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.