Kun vanhasta tulee uusi

Kun vanhasta tulee uusi

Elämä ja mieltymykset menevät sykleissä. Se, mikä on ollut minun aikanani uusinta hottia, on seuraavalle sukupolvelle ihan tympeän tunkkaista. Sitä seuraavalle polvelle asia onkin taas ihan hirmuisen raikas ja kiinnostava. 

Tämä ilmiö on nähtävillä lasten nimissä, muodin sykleissä, lahkeiden leveyksissä, kesämökin omistamisessa – ihan kaikessa. 

Oman elämän aikana uudelleen tulevista – etenkin muodin ilmiöistä – on toisaalta sanottu: ”Jos olet kerran sitä jo pitänyt, niin sen tullessa uudestaan muotiin, älä.” Nyt muotiin tulleet olkatoppaukset ovat sellainen asia. Olen ne kerran jo kokenut 90-luvulla, niin en lähde niihin hommiin nyt mukaan. Ainakaan yhtä jyrkästi. Olin nuoruudessani pahimmillaan ihan jonkun lätkämaalivahdin näköinen toppauksineni. Voi niitä  valokuvia, onneksi ei ollut Facebookia vielä silloin!

Pipon kanssahan on käynyt tämä “juntista trendikkääksi” -ilmiö. Minun isäni pitää pipoa. Minun mielestäni pipo oli ihan juntti asia. Nyt se on nuorisolaisille ihan suurinta hottia, sitä pidetään sisälläkin. 

Laamapaita taitaa olla nyt olla se seuraava ilmiö, jonka tulemista en olisi uskonut näkeväni. Viime keväänä meillä kävi tehtaalla kylässä opiskelijoiden ryhmä, jotka ostivat tehtaanmyymälän “tyhjäksi”! Laaman käyttötarkoitus taitaa tietysti olla vähän eri. Sitä ei pidetä herkkäihoisen aluspaitana, vaan kesätoppina farkkujen kanssa. Olin pudottaa silmät päästäni, kun muotilehtiä selatessa löysin Diorin mainoksen, jossa mallilla oli laamapaidan näköinen läpikuultava hihaton toppi, leveät housut ja trendikäs ilme. 

No mikäs siinä, ei uudet käyttötarkoitukset ole huonosta! Olemmekin tänä keväänä täydentäneet olemassa olevia laamamallejamme entistä tiuhempaan tahtiin. Ja niitä näyttää myös menevän samaa vauhtia. Niitä voi käyttää ihan joka paikassa yöpaidasta festareille. Ihan oman tarpeen ja halun mukaan. 

Se on näissä meidän tuotteissamme parasta, sinä päätät mihin ne sopivat. Me teemme vaan täällä parhaamme, että ne ovat sinulle sopivat. 

Terveisin,
Kati

Lue seuraavaksi

Tuli hyvä mieli
Nyrjähdyksiä

Jätä kommentti

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.