Toiveikas aamu

Toiveikas aamu

Tiedätkö, kun joku aamu on silmät avatessa sellainen olo, että nyt on kaikki hyvin. Tänään oli sellainen aamu. 

Ei tämä aamu ole erilainen muista, ihan yhtä kankeaa on nousta sängystä. Mutta miten silmät tarttuivatkin siihen, että auringon kajo näkyy jo ihan aikaisin. Ei ole enää niin pimeää. Aamutoimet menevät rutiinilla, mutta peilistä katsoi tyyppi, jolla oli hymynkare huulilla. Ja ne eilen illalla löpsöttäneet hiukset näyttävätkin ihan kivalta. Hmm, aika mukiinmenevä naamahan tämä on. 

Perusaamiaisella tomaatit jotenkin maistuivat tomaatimmalle. Vastapäätä istuva puoliso on joka aamu siinä, mutta miten vasta tänään huomasin, miten sininen paita nostaakin silmien sinen kirkkaammaksi. Muistin kiittää, kun vei minunkin lautaseni pois syötyämme. 

Yöllä satanut loska sulattaa vanhan jään, joka oli eilen vielä tosi kiiltävää ja liukasta. Nyt siitä voidaan ottaa yliote! Kevään tuloa auttaa, kun märän loskan päiväpeitto pehmittää jään ja aurinko ja lämmin ilma sulattaa sitä pois. Kohta ei tarvitse enää liukastella. Voidaan ottaa pyöränpumput esiin, täyttää polkupyörään renkaat, ja viilettää pitkin teitä. Voi että!

Työmatkalla törmäsin kummityttööni Tiinaan. Emme olleetkaan nähneet pitkään aikaan. Oli ilo nähdä ja kuulla, että hänellä kaikki hyvin. Halasimme. Juttelimme ihan arkisista asioista, mutta yllätystapaamiset ovat aina iloisia. Olen enemmänkin tänä vuonna ryhtynyt ihan henkilökohtaisiin yhteydenottoihin ja tapaamisiin; ei niitä voi millään somella korvata. Ei halausta voi antaa sähköisesti, eikä äänensävy kuulu ruudulta. Suosittelen vahvasti ihan vanhaa kunnon soittelua puhelimella, jos et voi naamakkain tavata.

Yritin järjellä jotenkin selittää tätä aamun hyvää tunnetta. En päässyt puusta pitkään. Tuntuu vain jollain tavalla  toiveikkaammalta, valoisammalta. Olen iloinen, että se tunne tuli minuun –  tuli mistä tuli. 

Sanovat että tunne tarttuu. Siksi päätin jakaa tunteen kanssasi, jos siitä olisi apua sinulle juuri tänään. Tarvitsemme kaikki toivoa ja toiveikkuutta. Tänään minulla on tätä jaettavaksi asti. Hyvää päivääsi!


Terveisin,
Kati

Lue seuraavaksi

Kerrospukeutumisesta
Kevät!

Jätä kommentti

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.