Eettisyys on suuri arvo kotimaisessa vaatteessa

Tiedätkö sinä, kuka tekee vaatteesi? Tekstiiliteollisuus on viimeisten vuosikymmenien aikana valunut kaukoitään niin kutsuttuihin halpatuontimaihin, joissa työntekijöiden asema ja olosuhteet ovat usein epäinhimilliset ja ympäristölainsäädäntö puuttuu. Myös vaatteiden kuljettaminen kaukaa saastuttaa ympäristöä.

Valinta on kuitenkin viime kädessä ostopäätöksen tekevällä kuluttajalla. Valitsemalla vastuullisen vaatteen säästät Maapalloa tuleville sukupolville.

Kunnioitus materiaaleja kohtaan

Tam Silk on vastuullinen suomalainen työllistäjä, ja me valmistamme tuotteemme alusta loppuun lähellä asiakkaitamme. Käytämme luonnonkuituja, jotka on mahdollista kierrättää tehokkaasti ja minimoimme leikkuujätteen määrää pienentääksemme ympäristökuormitusta.

Olemme tehneet Suomen Pakkauskierrätys Rinki Oy:n kanssa sopimuksen hoitaaksemme ympäristövastuuta myös pakkausmateriaalien osalta.

Suomalainen valmistus takaa myös sen, että tuotteen tekijän oikeudet täyttyvät. Tuotantoprosessimme ovat valvottuja ja noudatamme Tekstiili- ja muotiteollisuuden työehtosopimusta. Tarjoamme työntekijöillemme lain edellyttämän palkkauksen, etuudet ja työolosuhteet. Meillä tehdäänkin pitkiä uria.


Lue lisää valmistusprosessistamme Läpinäkyvyys-sivulta.

Kysy meiltä

Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme tämän lomakkeen kautta.