Armollisuus ja vyötärö

Armollisuus ja vyötärö

Joskus mallit ja ideat lähtevät omasta elämästä. Niin kävi meille, kun kesäkuussa katsoimme kristallipalloon ja mietimme elokuuta. 

Muistelimme, että vaikka Instagramissa ja Facebookissa me kaikki vain lomallamme meditoimme aamulla, söimme hedelmäpainotteisen aamiaisen, kävelimme rannalla (ehkä istumme puutarhassa) ja olimme muutenkin kivasti, niin totuus taisi sittenkin olla vähän erilainen. 

Olemme eläneet elämänmakuista kesää. Paino sanalla ’makuista’. 

Täällä on ainakin tehty kaikkea tuhmaa koko loma. Tai siltä se nyt tuntuu –  ja vähän näkyy. Voi olla, että grillissä oli muutakin kuin kesäkurpitsaa ja vaalea huntu siinä lautasella oli ihan majoneesia, eikä lasissa helmeilevä juoma ollut raparperimehua. Sadetta pidettiin mustikkapiirakan äärellä ja huonoinkin leivonnainen maistui hyvältä, kun se upotettiin vaniljakastikkeeseen. 

On tultu siihen tilanteeseen, että siihen nenän ja varpaiden väliin on tullut uutta kumpuilevaa maastoa. Töihin paluu vaatii kuitenkin vähän siistimpää pukeutumista. Kesäkuiset housut kiristävät. 

Siispä, tadaa: ARMOLLISET housut ovat syntyneet. 

Eilen perjantaina verkkokauppaamme tuli myyntiin housut (linkin suoraan näihin ihanuuksiin löydät tästä), joissa näyttää soukalta kuin saukko, vaikka vyötäisillä olisi vähän mursuhtavaa massaa. Housut ovat kuminauhavyötäröiset ja joustavaa materiaalia. Niitä on valmistettu mustina ja tummansinisinä ja kokoja on kaikille. Materiaali on siistin näköinen, mutta sen jousto on sallivampi kuin napakat suorahousut. Suosittelen tutustumaan.

En vie aikaasi enempää ja lähden tästä kävelemään päivän 10 000 askelta. Nyt on palattava arkeen. Onneksi siihen on apua monella taholla. Meiltä löydät ensi hätään ne täydelliset housut.

Heipä hei,
Kati

Lue seuraavaksi

Punkit, nuo pikku perskuleet
Merinovilla vai merinovillasilkki

Jätä kommentti

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.