Hiihtolomalle lomps

Hiihtolomalle lomps

Hiihtoloma on ovella. Koko Suomi tuntuu jalkautuvan seuraavien viikkojen aikana ulkoilemaan ja liikkumaan. Perheet porhaltavat ristiin rastiin Suomea, ja auton katolla on suksiboxi täynnä välineitä kaikenlaiseen liikkumiseen. 

Parhaimmillaan hiihtoloma on kuin matkailumainoksesta: aurinko paistaa, hanki kimaltaa ja suksi luistaa. Tämän idyllin aikaansaamiseksi on varmistuttava monesta asiasta, eikä vähiten hyvistä välineistä. Minä olen se tyyppi, jolla hyvä fiilinki edellyttää hyvin sopivia ja istuvia vaatteita. Minun henkilökohtainen aurinkoni vilahtaa pilven taakse heti, jos housut hiertävät, on kylmää tai märkää. Toisaalta sadekaan ei haittaa oikeissa tamineissa. 

Kerrastohan on se koko pelin tärkein pelaaja. Keskikentällä se syöttää päällispukeutumiselle ja suojelee aluspukeutumista. Kerrasto välittää lämpöä ja siirtää iholta kosteutta, jos sattuu rivakampi hiihtohetki ja hikeä pukkaa pintaan. 

Märissä ei kukaan halua olla. Merinosilkki varmistaa ettet olekaan. Ihoa vasten oleva kerros tuntuu kuivalta.

Niinpä muistutan, että vielä ehtii saada hiihtäjille kerrastot meidän verkkokaupastamme. Olit sitten etelän viikko kasin tai pohjoisen viikko kympin hiihtelijä, niin kurkkaa kaupasta kunnon kerrasto. 

Ja sitten vaan luistavia kelejä. ❤️

Terveisin, Kati

Lue seuraavaksi

Laamapaita 2.0
Pari sanaa mikromuovista

Jätä kommentti

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.