Käsityöläiset

Käsityöläiset

Tiedätkö, välillä sitä havahtuu arjessa siihen, että katsoo ihan tavallista asiaa ja näkee sen kuin uusin silmin – kirkkaasti? Näin kävi tässä eräänä päivänä, kun me kaikki tamsilkiläiset istuimme kahvipöydässä yhtä aikaa. 

Meillä on pieni tiimi. Siksi on tärkeää, että jokaisella on selkeä pelipaikka, jonka hän hoitaa hyvin. Tuuraajia ja varamiehiä ei vaihtopenkillä ole odottelemassa ruuhkaksi asti. Onneksi meillä on tämä tiimi, jossa kaikki ovat tekemässä samaa juttua; kukin omalla paikallaan, mutta yhdessä. Sinulle. 

Meidän kaikki tuotteemme valmistetaan täällä Kangasalla. Ne leikataan, ommellaan, viimeistellään ja pakataan meidän tiimimme toimesta tässä Lentolantien tehtaan katon alla. Sitä ei tule usein ajatelleeksi, kuinka monen käden kautta yksi tuote meneekään ennen kuin se on sinulla!

Meillä Onni on varastonsa valtias, hoitaa skannereineen ja keräilyvaunuineen tilatut tuotteet matkaan. Päivi ja Ruusa keskustelevat asiakkaiden kanssa. Heiltä tulee vastaukset kysymyksiin myymälässä tai verkon yli. Olipa kyse kokotaulukosta tai materiaalista, saatavuudesta tai ihan jostain muusta, niin täältä pesee!

Jonna tekee verkkokaupasta selkeän ja helpon käyttää ja Pia lähettää uutiskirjeitämme postiisi, laittaa videoita Facebookiin ja kirjoittaa Instagramiin nasevia viestejä. 

Tuotannossa meillä vasta onkin monta osaajaa. Meillä on neulomo, leikkaamo, ompelu ja viimeistely sekä pakkaus. Tuotannon tekijät ovat moniosaajia ja, kuin pesäpallossa, voivat pelata montaa paikkaa. Kaikilla vahvuutensa, mutta jokaisella valmius olla myös tuuraamassa toisessa paikassa. Välillä nähdään näyttäviä suorituksia ja lyödään kunnareita. Välillä tehdään peruspeliä, yhteen hiileen puhaltaen.

Käsityöläinen sanasta tulee mieleen ikiaikainen rukki ja kehrääminen tai seppä ja takominen. Minun mielessäni meidän kaikkien työt ovat nykyaikaista käsityöläisyyttä. Ajattelen, että aivan kuten italialaisessa kenkätehtaassa, täällä Kangasallakin tehdään sinulle korkealaatuisia, kotimaassa valmistettuja vaatteita suurella sydämellä, tämän timanttisen tiimin voimin. 

Vaikka olemme pitkiä ja pätkiä, läheltä ja kaukaa, iloisia ja vakavia, sinisimäisiä ja ruskeasilmäisiä, niin meillä on kaikilla sama tavoite: Tehdä sellaisia tuotteita, joita on mukava pitää päällä. Jotta sinun elämä sujuisi –  kaikenlaisissa tilanteissa.


Sujuvaa päivää,
Kati

Lue seuraavaksi

Nyrjähdyksiä

Jätä kommentti

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.