Kaulitaan ja käännetään, kaulitaan ja käännetään – yhdessä löydetään paras

Kaulitaan ja käännetään, kaulitaan ja käännetään – yhdessä löydetään paras

Meillä tehtaalla on uudet metkut mielessä. Meillähän merinosilkki neulotaan itse langasta neulokseksi, josta sitten aikanaan tehdään tuotteita sinulle. Merinosilkki on ihana materiaali, mutta ihan kaikkeen se ei sovellu. Pehmeyden hinta on hankauskestävyyden puuttuminen tiukoissa tilanteissa. Ei se arjessa haittaa, mutta jos maratonille aiot merinosilkeissä, niin voi olla, että käännyt puolimatkassa takaisin vaatteissa, joista on vain haitulat jäljellä kainaloissa ja jalkovälissä. 

Koska meistä on moneksi, lähdimme tuotantopäällikkömme Mervin kanssa kokeilemaan alkutalvesta -22 mihin meidän koneista on, mitä uutta saisimme aikaan. Tilasimme lankaa, jossa ei ole lainkaan silkkiä, vaan 100% merinovillaa. Kokeilimme ja neuloskoneista tuli ihan loistavaa materiaalia näistäkin langoista. Pesimme, kuivasimme, venyttelimme, ompelimme malleja. Kyllä! Tämä on sellaista, että kehtaa laittaa Tam Silk -nimen alle!

Tam Silkille tulee siis 100% merinovillaisia kerrastoja syksylle 2023! Emme missään nimessä lopeta merinosilkkisiä, mutta laajennamme valikoimaa. Kuten Amerikassa sanotaan: More is more! 

Emme lopettaneet tähän. Totesimme, että meillä ei ole kuin kahdet aivot. Tiesimme entuudestaan, että parasta tulee, kun asioita pohtii monet yhdessä. Siispä otimme yhteyttä tuttuihin ja tutuntuttuihin, jotka ovat tunnettuja metsässä kulkijoilta, aseen kanssa ja ilman. Lähetimme mallejamme heille kommentoitavaksi ja saimme palautetta. 

Pohdimme lisää. Teimme uusia malleja. Juhannuksen korvalla ydinjoukolle lähti vielä ihan sillisalaatti kommentoitavaksi. Oli paitoja, joissa oli erilaiset hihat ja mukana kysymys: ”Kumpi on parempi oikea vai vasen?”. Oli peukalonreikää, poolokaulusta, erilaisia saumoja siellä ja täällä entisten toiveiden mukaan.

Tätä kirjoittaessa en vielä tiedä millainen on lopullinen, syksyllä teille lanseerattava, ensimmäinen 100% merinomallisto muodoltaan. Sen osaan kuitenkin jo sanoa, että hyvää tulee, kun yhdessä kaulitaan ja käännetään, pohditaan ja parannetaan. 

Koska tämä meni niin hyvin, niin jatkossakin tarvitsemme erilaisia ja erimuotoisia aktiivisesti liikkuvia kerraston käyttäjiä: veneilijöitä, pyöräilijöitä, vaikka pussijuoksijoita. Ei vielä tiedä millaisia. Kuka tulevasta tietää? 

Sinä aktiiviliikkuja! Jos haluat ryhtyä kanssamme tuotteiden suunnitteluhommiin, ota yhteyttä! Laita viesti kati.saari@tamsilk.fi ja kerro miksi olisit kerrastojemme käytön asiantuntija. 

Allekirjoittanut pyöräilee heinäkuun ajan muissa maisemissa ja postistani lähtee kaikille automaattivastaus. Säästän kuitenkin jokaisen postin ja palaan niihin tarkemmin elokuussa.

 

Terveisin
Kati

Lue seuraavaksi

Luonnon keskellä, luonnon ehdoilla
Pari sanaa pyöräilystä

Jätä kommentti

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.