Kiitos sinulle siellä!

Kiitos sinulle siellä!

Kun vuosi sitten aloitin tämän kirjoitushomman en uskonut, että tästä tulisi näin tärkeää itselleni, osa elämääni. Hölmösti ajattelin, että kirjoitan vakavahkoja asioita, aikuisen kirjeitä. Vuoden aikana tästä onkin tullut tällainen rennompi viestiväline, vähän kuin kirjoittaisi kaverille. 

Tässä oli vähän sellainen muna-kana tilanne, kun katson vuotta taaksepäin. Kirjoitin ja kirjoitin. Kun sitten sain ensimmäisen kiitoksen kirjoituksistani, tuli kyyneleet silmiin ilosta. Sitten uskalsin kirjoittaa enemmän henkilökohtaista ja sain uutta palautetta. Hyvä syöttää hyvää! 

En ollut uskaltanut toivoa, että se palaute olisi niin lämminhenkistä ja rehellistä kuin mitä olen saanut teiltä vastaanottaa. Vähän nytkin on sumua silmissä, kun olen tunteen vallassa tätä kirjoittaessani. 

On siis sanottava iso ja lämmin kiitos! 

Kiitos, että saan tulla luoksesi, että otat aikaa lukeaksesi näitä höpöttelyjä. Sinulla on elämässäsi varmaan paljon muutakin mitä voisit lukea, maitopurkin kyljestä kirjaston kirjoihin, ja silti annat minulle aikaasi. Voi että <3. 

Vuoden aikana olen saanut monta kirjettä. Osa niistä on sattunut sellaiseen kohtaan, kun on ollut pimeää ja kurjaa, jalat laahanneet maata ja mieli lurpassa. Osa on tullut todellakin tarpeeseen, jokainen on ollut tervetullut. Luen jokaisen viestinne, vaikka siinä bussissa istuessa en ehdi kiitosta aina huikatakaan. Olen myös säilönyt jokaisen jokaisen omaan kansioonsa sähköpostissa. Ovat sen arvoisia. Luen niitä jälkikäteenkin usein.

Välillä rima tuntuu korkeammalta. Tuntuu että ei ole enää mitään kirjoitettavaa. Silloin unohdan kaiken ja kuuntelen musiikkia. Tai teen jotain muuta, missä aivot voivat olla levossa. Sieltä ne jostain aina tulevat, ne ideat. Joskus vain mietin mistä voisimme puhua, jos olisit siinä vieressä. Ja mistähän sinä haluaisit puhua? 

Toivon, että olen aikasi ja huomiosi arvoinen. Olen sen edessä nöyränä ja sanothan, jos alan olla pitkästyttävä tai jotenkin muuten hönö!

Parasta päivää sinulle. Kiitos, että taas luit tämänkin ja voi hyvin! 


Terveisin

Kati

Lue seuraavaksi

Ei se miltä näyttää, vaan miten sitä käyttää
Kun kupla poksahtaa

2 kommenttia

Katri

Katri

Kiitos Kati kirjoituksistasi! Rentoja, tuttua, ajatuksia herättäviä. Ja kiitos TamSilk tuotteistanne! Suomalaisuudesta, laadusta, arvoista.

Leena Salo

Leena Salo

Tervehdys!
Olen etsinyt sivuiltanne “jos vaikka onnistuisi” osastolta: Naisten paitoja tai housuja (mieluiten molempia) 95 % bambu 5% spandex materiaalista. Se on lämmin, hyvin istuva, joustava, ei kutita, helppohoitoinen , kuivuu nopeasti jne. Pelkkää plussaa! Allergiaoireitakaan ei ilmaantunut monen vuoden sairastamisen aikana.
Onneksi hankin hyvän varaston, mutta nyt ei ole ainuttakaan käyttökuntoista.
Mieluiten tulisin katsomaan paikan päälle, mutta kunto ei kestä.
Mikäli löytyy tai tiedätte mistä voisi hankkia – olisin hyvin kiitollinen.

Jätä kommentti

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.