Kirjekavereita

Kirjekavereita

Kun olin viime vuosituhannella nuori, niin ulkomaisiin ihmisiin tutustuttiin kirjekavereiden muodossa. Nythän se on aika vieras ajatus, että laittaisi ihan paperilehteen ilmoituksen, että täällä olisi kirjoittelusta kiinnostunut tyttönen Suomesta - kirjoitellaanko? Toisaalta viestintä ei sinällään ole loppunut, se on vain muuttanut muotoaan. On Instagramin ja Facebookin kommenttikentät, jossa keskustellaan ihan ventovieraiden kanssa. Ja monen kanssa voi puhua myös IG:n privaattipuolella. 

Ihmisten tapaamisen tarve on ikuinen. Ja jotenkin on nyt käynyt niin, että tämä minun bloginikin on antanut elämääni lahjoja tässä suhteessa. Olen saanut monelta palautetta, lämmin kiitos siitä, mutta yksi on noussut ihan kirjekaveriksi. 

Liisa alkoi kommentoimaan kirjoituksiani viime syksynä. En oikein muista tarkalleen koska, mutta ensin puhuimme pipoista ja sitten Jokapaikan housuista. Etänä vaihdoimme kysymyksiä ja vastauksia tuotteesta ja sitten oltiinkin jo matkasuunnitelmissa ja puutarhoissa, kesäasunnoissa ja perintömökeissä. 

Liisalla oli keväällä matka Italiaan ja Jokapaikan housut olivat sinne oiva matkakaveri. Mietimme kokomitoitusta, käyttötarkoitusta ja sopivuutta. 

Matkan jälkeen sain Liisalta terveisiä ja kuvia matkalta: ”Jokapaikan housut visiteerasivat kaikissa näissä(kin) paikoissa: Pisassa, Luccassa (siellä asuin melkein kolme viikkoa), Firenzessä, Versilian rannikolla Viareggiossa ja myös metsä-/vuoristoretkellä, josta en ikinä uskonut selviäväni! Kiitos hyvistä housuista!” kirjoitti Liisa. 

Sain kuvan metsäretkeltä, jossa mukana myös meidän valmistama pipo! Näet sen tässä kirjeessä mukana (kyllä, kysyin luvan kuvan jakamiseen, kuten aina teen!) Vaihtarina laitoin Liisalle kuvan siirtolapuutarhani tulppaaneista. Näet senkin tässä, tasapuolisuuden vuoksi. Ja niin kirjekaveruutemme on jatkunut Liisan kanssa. Se ei ole säännöllistä, mutta nyt jo olemme ainakin tuttavia, ehkä jopa kirjekavereita. 

Jos joku olisi viime elokuussa sanonut, kun mietimme ensimmäisiä Jokapaikan housujen malleja, että housujen myötä saan kirjekaverin ja meillä on jo melkein kaksituhatta paria housuja jossain seikkailemassa maailmalla, olisin nauranut makeasti vitsille. Mutta enpä naura enää. Jokapaikat ovat joka paikassa, tänäkin kesänä, Liisalla, sinulla ja minulla. 

Ajattelin ehdottaa, että jos huvittaa, niin voit jakaa kuvia omien Jokapaikan housujesi seikkailuista ja merkitä siihen meidät Instagramissa @tamsilk.fi ja #jokapaikanhousut tai Facebookissa @Tam Silk. Lähetän viidelle parhaalle postaukselle elokuussa lahjaksi 200 euron lahjakortin meidän verkkokauppaan. Parhaan valitsen minä. Se ei vaadi hienoja kohteita tai kevätjuhlavoimistelua, vaan sellaisen postauksen, jossa näkyy ilo ja kesämieli. 

Postaat tai et, niin hyviä kesäseikkailuja Jokapaikan housuissa!

Terveisin,
Kati

Ps. Ja Liisalle terveisiä näin ihan julkisesti. Kiitos, kirjekaveri!

Pps. Linkki verkkokauppaan tässä ja suoraan Jokapaikan housuihin tässä

Lue seuraavaksi

Sopivuus

1 kommentti

Leila

Leila

Tilaan uutiskirjeen

Jätä kommentti

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.