Nouse takaisin ladulle, kun pyllähdät

Nouse takaisin ladulle, kun pyllähdät

Vuoden alussa on uuden aloituksen aika. Vaikka ei itse siihen lähtisi luontaisesti, niin kaikki kanavat tuuttaavat jatkuvasti: "aloita terveet elämäntavat", "meditoi joka aamu", "herää viideltä, niin saat käyttöösi sankarin tunnin vuorokaudessa". Ja niinhän me teemme – ryhdymme muuttamaan elämämme kerralla kuntoon. 

Parin viikon päästä – suunnilleen näihin aikoihin – huomaamme, että asiat ovat luisuneet takaisin siihen tavalliseen arkeen, normaaliin ruokavalioon ja aamuheräämiseen. Eikä siinä ole mitään pahaa. Olemme sellaisia, inhimillisiä. 

Muutoksesta on usein sanottu, että parhaat tulokset saavutetaan, kun muutokset eivät ole liian suuria eikä repsahduksista masennuta, vaan jatketaan seuraavana päivänä oikeaa tekemistä. Noustaan takaisin ladulle – vaikka välillä pyllähdetäänkin ojaan. 

Meidän paras kauppapaikkamme täällä Tam Silkillä on meidän kauppamme verkossa, tamsilk.fi. Se on ollut pystyssä pitkään ja monet ovat sinne löytäneet – iso osa yhä uudestaan. Kiitos! Ja tervetuloa uudelleen!

Verkkokauppamme ei kuitenkaan ole vielä täydellinen. Jotkin asiat on rakennettu niin, että tällainen "hieman" kärsimättömämpi naisihminen turhautuu. "Miksi tämäkin on tehty näin?" Lohdutukseksi meidän verkkokaupallemme, tämä naisihminen turhautuu 99 % verkkokaupoista. Se, mikä on jollekin looginen ja hyvä tapa edetä, voi minulle olla outo. Olemme erilaisia. 

Verkkokauppaamme kehitetään koko ajan. Et välttämättä ole huomannut muutosta, sillä emme ole lanseeranneet uutta näyttävästi. Tämänkin ytimessä meillä on testaaminen ja kokeilu. Mikä toimii suurelle osalle (eikä siis ainoastaan allekirjoittaneelle, tälle vaikealle naisihmiselle) jää paikalleen. Jos näemme datasta, että joku asia on parempi toisella tapaa, niin muutamme sitä ja katsomme soljuuko selailu- ja ostokokemukset paremmin. Mistä sen tiedämme? No siitä, että useampi ihminen tulee kassalle asti. Yksinkertaisesti siitä. :-D

Testaaminen on siinä mielessä epäseksikästä, että se on puuduttavaa yksityiskohtien hiomista ja toistoja toistojen perään. Vertaus vuodenvaihteen muutosprosessiin on kuitenkin selvä: paras menestys tulee arkisesta puurtamisesta eikä näyttävistä elämäntaparemonteista tai verkkokauppa-lanseerauksista pasuunat soiden. Päivästä toiseen noustaan takaisin ladulle, jos on jouduttu harhaan. 

Onnea sinulle tähän tammikuiseen hetkeen. Jos olet vuodenvaihteessa ottanut itsellesi muutosprojektin, niin tässä kohtaa muistutan, että pienin askelin, aina takaisin ladulle ja eteenpäin vaan! Jokainen askel, pienikin, vie asioita eteenpäin. Kohta voit jo katsoa olkasi yli ja nähdä sen käydyn polun, ne tehdyt muutokset, joita ei arjessa huomaa.

Ja me jatkamme puurtamista verkkokauppamme parissa. Toivottavasti tapaamme siellä! ❤️

Terveisin, Kati

Lue seuraavaksi

Liikkujan salainen ase kylmässä
Laamapaita 2.0

Jätä kommentti

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.