Taskukalsarit

Taskukalsarit

Miehet ovat Marsista ja naiset Venuksesta on joskus sanottu ja kyllä, välillä tuntuu siltä. Eikä siinä mikään, erilaisuus on rikkaus. Täytyy vaan aina itseään siitä muistuttaa. Jos minusta tuntuu tältä ja tämä on ihan loogista, niin ei se välttämättä ole tuosta Markusta tuossa vieressä sama homma. Vaikka ollaan jalat saman pöydän alla, niin pää voi olla ihan eri pilvissä. 

Eräänä päivänä, jo jokin aikaa sitten, purkkani pysähtyi kokonaan, kun kuulin, että miehillä on tapana olla kotosalla kalsareissaan. En ymmärtänyt yhtään, koska meillä ei näin ole. Kun olen sitten kysellyt aiheesta toisilta ihmisiltä, joiden kotona on mieheksi itseään kokevia, olen kuullut, että tämä tapa on totta ja varsin yleinen. 

Tämä tapa tuli esiin, kun sain mutkan kautta toiveen tuotekehityksestä Akilta. Aki toivoi kalsareita, joissa on tasku. Ensin luulin Akin pilailevan, mutta sitten tutkin ja kyselin, ja aika moni innostui asiasta. Arvaat, mitä teimme. Kyllä! Taskukalsarit tulivat myyntiin eilen! 

Taskukalsari on siis perusbokseri, joka on tehty pehmeästä mutta jämäkästä bambusta. Bambuahan ei mikään voita alushousujen materiaalina. Tässä bambussa  on sen verran elastaania, että ne ovat hyvin ihoa myötäilevät, eivätkä mitkään löpsöt. Taskuja on kaksi, molemmilla sivuilla. Parhaiten niitä kuvasin jollekin, että ne taskut ovat siinä paikassa, missä lännenelokuvissa on cowboyn aseet roikkumassa asekoteloista. Ehkä sinäkin saat ajatuksesta kiinni?

Ne miehet, joiden kanssa olen asiasta keskustellut, ovat aivan liekeissä ja miettineet jo kaikenlaista käyttötarkoitusta. Tasku on riittävän suuri, jotta sinne mahtuu isompikin kännykkä tai kaukosäädin, jopa oluttölkki. Käytössä näissä on se hyöty, että se kotiin muuten helposti katoileva kännykkä on mukana, eikä unohdu hyllyjen päälle. Lisäksi saa siirrettyä kaikki eväät kerralla keittiöstä telkkarin ääreen, eikä se sinappituubi aina unohdu keittiöön. Baari-iltoina taskuun saa varmuudeksi erilaisia välineitä. Kodin korjauksia tekevälle tulee mukaan ristipääruuvari tai kaksi. Vain mielikuvitus on rajana! 

Saimme tuotekehityksemme valmiiksi sopivasti isänpäivän alla. Nyt on aika näyttää perheen päälle, että ymmärrämme elämääsi, tiedämme mikä auttaa arjessa. Ja sehän on taskukalsarit! Nyt kun tilaat, niin olet kerrankin ajoissa lahjan hankkimisen kanssa. 

En ikinä uskonut tätä, mutta nyt olen itsekin alkanut lämmetä taskuajatukselle, ja päässäni jo mietin taskuleggingsejä samasta napakasta bambusta….voi olla, että palaamme asiaan kevään alussa.


Terveisin,
Kati

Lue seuraavaksi

Miten tunnistaa hedelmällisimmät oksat?
Kuin karhut pesässään

1 kommentti

Ismo

Ismo

Mainio idea, vielä jos tekisitte merinovillaisista pitkistä kalsareista vastaavan tasku-mallin niin tulisi tarpeeseen talvikaudella! Koiran lenkitykset ja muut ulkoilut talvisena viikonloppuna ilman jatkuvaa housunvaihto-rumbaa…

Jätä kommentti

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.