Tieto ei jakamalla kulu

Tieto ei jakamalla kulu

Kun aloitin viime syksynä tässä hommassa Tam Silkillä, katsoin lukujamme ja kassan pohjalla olevia killinkejä ja ymmärsin että, oli pakko tehdä nopeita ja suuria liikkeitä. Meillä oli valikoimassa monen montaa tavaraa, niitä myytiin erilaisia määriä ja osaa ei ollenkaan. Osaa myytiin vähän, mutta ei riittävästi. 

Lukujen valossa Neulomo-brändin alla olevien mekkojen ja tunikoiden päivät olivat luetut. Malleja oli tsiljoona, kokoja miljoona ja värejä pottiljoona – eli liikaa kaikkea. Olemme parhaita kerrastoissa, bambualusvaatteissa ja laamapaidoissa. Päätin, että keskitytään niihin. 

Kun leikkaa viikatteella olosuhteiden pakosta, niin joku hyväkin kukka voi mennä siinä hötäkässä poikki. Näin kävi meidän Marika-tunikalle. Nips naps poikki meni, muiden vähemmän arvokkaiden muassa. Ei sitä kiireessä ymmärtänyt, mutta nyt tiedän toisin. 

Kun viime syksynä pidin Facebookissa sellaisia keskusteluhetkiä teidän kanssanne, tuli Marika jutuissa nopeasti esiin. Joku muistaakin, että nopeasti polkaisimme jouluksi Marika-kampanjan pystyyn. Osalle teistä joulu tuli jo ennen oikeaa joulua, kun mustat, punaiset ja vihreät Marikat tulivat ilostuttamaan juhlakauttanne. 

Tänä syksynä saimme Marikan ainakin mustana toistaiseksi valikoimiin, kuten olet varmaan huomannut. Tuotannosta muuten kerrotaan, että sinistä ja vihreää tulee pyynnöstä pienet erät ihan lähipäivinä myyntiin. (Tarkkana värin ystävät, niitä tulee vain alle kourallinen per väri!) Katsomme, miten tämä homma toimii ja totta kai toivomme, että Marika jatkaa menestystään ja voimme pitää sen valikoimissa. 

Saimme myös keväällä kyselyn Suuri Käsityö -lehdeltä. Lehdessä on ’Lempiohjeeni’ -palsta ja he kysyivät saisivatko julkaista Marikan kaavan. 

Me uskomme, että tieto ei jakamalla kulu, joten annoimme Marikan kaavan lehteen. Lehti ilmestyy 6.9.2023.

Siispä, jos emme vielä ole saaneet tehdyksi Marikaa sinun lempivärissäsi ja sinulla on osaamista ommella, niin tässä on ratkaisusi! Lehdestä kaava ja kone hurisemaan. Itsehän en osaa ommella sanottavasti, enkä edes tiedä ’huriseeko’ ompelukone.

Ihania hetkiä Marikan parissa, meidän kaupastamme ostettuna tai omassa ompelimossa tehtynä. Lopputulos on aina hyvä.

 

Terveisin
Kati

Lue seuraavaksi

Lähiruokaa ja lähivaatteita
Ei se miltä näyttää, vaan miten sitä käyttää

Jätä kommentti

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.