Tunikat ja leggingsit kunniaan

Tunikat ja leggingsit kunniaan

Myönnän, että hyvä satiiri on virkistävää ja antaa energiaa. Yleensä kunnon satiiriin tarvitaan tarkka ja maailmaa hitusen erilailla katsova silmä, ja yhtäkkiä normaali tilanne onkin todella hassu. Satiirin ja pilkan ero on vaikea ja todella häilyvä. Jos satiiri osuu, se voi helposti tuntua pilkalta, ainakin kohteena olevaa voi vähän kirpaista. Jos satiiri on lämminhenkistä, niin nopeasti sitä itsekin nauraa jo mukana terävälle huomiolle.

Täti-ihmisistä ja tunikoista on tapana tehdä satiiria. Vitsiniekkojen mielestä tunikaa kamalampaa on ainoastaan tunika ja leggingsit. Siinä on kuulemma kaikki kriisin ainekset kasassa. Höpö höpö!

Minä asetun nyt tätä ajattelua vastaan ja julistaudun tunikoiden ja leggingsien puolestapuhujaksi. Mukavan sopiva, elämän osaksi solahtava tunikahan on maailman paras vaatekappale. Tunikat ja leggingsit kunniaan! 

Tunikaa monimuotoisempaa asiaa ei ihminen voi päälleen laittaa. Se sopii töistä kauppaan, kaupasta kotiin ja sohvalle. Se ei kiristä eikä purista ja saa ihmisen näyttämään hyvältä, koska elämä soljuu helposti. Miksi elämän pitäisi puristaa? Miksi pitää kärsiä ja saada kirkas kruunu? Miksei saa pukeutua kuten haluaa ja missä viihtyy? Päätetäänpäs yhdessä, että kyllä saa ja röyhein rinnoin! 

Joten täältä pesee maailma, täältä me tunikoiden käyttäjät tulemme, leggingsit alta vilkkuen! Varokaa, koska meillä on kivaa ja me näytämme sen! Ja jos se teitä naurattaa, niin antakaa mennä vaan, ei hetkauta. 

Meillähän on ollut valikoimassa vuoden ajan tauko tunikoiden teossa, kun olemme miettineet, mitä niiden kanssa teemme. Eilen toimme sen kaikkein rakastetuimman tunikamme, Marikan, takaisin myyntiin. Voi olla, että huomasitkin jo. Palautteellanne oli vaikutusta. Reilusti myönnän, että päädyin muuttamaan mieltäni ja pyörtämään päätökseni. Nainenhan saa muuttaa mielipidettään monta kertaa, vaikka samassa lauseessa. Ja nyt on Marikan osalta tilanne muuttunut. 

Syksy tulee, ota Marika omaksesi ja lämmitä jalkasi leggingseillä! Iloitaan siitä että meitä on moneksi ja useimmille sopii Marika. Siis eteenpäin tunikasiskot, tunikaveljet ja kaikki siltä väliltä. Tunikoissa on voimaa! 

Terveisin vallattoman uhmakas, läksynsä oppinut, päätöksensä pyörtänyt,

Kati

Lue seuraavaksi

Liike ja oppiminen ei lopu ikinä
Lähiruokaa ja lähivaatteita

Jätä kommentti

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.